Hirdetés
Hirdetés

Egy idő cicát fogadott örökbe a nő: amit az állat reggelente tesz, attól elállt a szava - Videó

Milliók csodálkoznak a nő videóján, amit karácsony előtt osztott meg.

Amikor először meglátta, a cica hatalmas szemekkel nézett rá, azt érezte azonnal, haza kell vinnie. Alig egy fél éve így Willem és a Hollandiában élő Dominique összeköltöztek. Aztán nagyon hamar kiderült, a cicának van egy olyan különös szokása, ami a nő életére is hatással lesz. Az erről készült videója milliós nézettséget hozott neki. Ő pedig rendszeresen, minden reggel megismétli ezt, ugyanis a macska könyörög érte: zuhanyozni szeretne.

A több milliós nézettság a bizonyíték, Willem különös hóborja nem csak a macskatulajdonosokat lepi meg. De van rá egy szomorú magyarázat.

Teljesen félre volt tolva egy sarokba. A többi macska nagyon domináns volt.

"Még az alomtálcához sem mert kimenni, és teljesen beborította a vizelet és az ürülék. Nem is mosakodott meg. Nagyon szomorú voltam" - emlékezett a cicával kapcsolatban Dominique a Newsweeknek. Azt is elmondta, először azért vitte a zuhanyzóba a cicáját, hogy a szőrére száradt vizeletet lemossa. Willem rögtön beleszeretett a dologba. Azóta minden reggel fél 6-kor nyüszít érte.

"Legszívesebben minden nap lezuhanyozna. Próbálom nem minden nap megengedni, mert az nem tesz jót a bőrének. De nem mindig tudok ellenállni neki - és a sírásának" - nevetett a gazdi. Köztudott: a macskákat nem kell fürdetni, hiszen magukat is megtisztítják, Willem ilyen szempontból azonban más. Az állatmenhelyen eltöltött szörnyű napok után ez érthető.

Címlapfotó: TikTok/dominiqueiftekaralikhan

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés