Hirdetés
Hirdetés

Trend, vagy ciki? Fenékvillantós nadrágot tenne divattá a népszerű influenszer - Videó

Szeret kitárulkozó lenni Chiara Ferragni, most egy nadrággal szerezne hírnevet. Vagy belebukik?

Hosszú évek óta az egyik legismertebb divat infuenszer szerte a világban, Chiara Ferragni nem csak követi, diktálja is a divatot. De vajon a legújabb ruhadarabja is ezek közé tartozik majd? A sztáranyuka már eddig sem jött zavarba, ha egy-egy fotóján többet kellett mutatnia magából, mint ahogyan az a normál hétköznapokban megszokott, a korábbiakkal ellentétben most egy különös rövidnadrágban (vagy alsónadrágban?) tette ezt.

Forrónaci dekoltázzsal

Hivatkozás másolása

A 37 éves netes híresség az Instagramon tett közzé egy posztot, amelyben igencsak látványos hátulnézetben látható. Pedig csak a táskagyűjteményét mutatta volna meg a világnak, azonban a jelek szerint nem a több ezer euróba kerülő Hermès táska volt az, ami szemet szúrt a követőinek. Egy merész kivágás a nadrágja hátulján. A szokatlan kivágás minden tekintetet a hátsójára irányít, még akkor is, ha egy színben azonos melltaróval és egy túlméretezett bőrdzseivel kombinálja azt.

Imádom ezt a megjelenést

- írja az olasz sztár a képaláírásban, a szettjét pedig a TikTok-on is megmutatta.

Vajon ez lesz a következő divattrend?

Hivatkozás másolása

Chiara outfitje heves vitákat vált ki a kommentelők közt. Egyesek lelkesednek, mások kritizálják a túlságosan kitárulkozó jellegét. Egy biztos: ehhez a stílushoz sok önbizalom kell. De Chiara Ferragninak van belőle elég!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés