Hirdetés
Hirdetés

Charlize Theron kemény szavai a lányairól: "Ezek s...fejek!"

A követelőzés a sztár mindennapjainak a része lett. Először beszélt erről kemdőzetlenül.

A 48 éves Charlize Theron a karrierjét is feláldozná a lányaiért. „Jobban szeretek anya lenni, mint színésznő vagy producer” - vallotta be a 2022 Oscar-díjas színésznő a The Hollywood Reporter című lapnak adott interjújában. Pedig a 11 éves Jackson és a 9 éves August néha valósággal felbosszantják az anyjukat a kamaszkori viselkedésükkel. A színésznő ezt most az „E! News”-nak nyers szavakkal fogalmazta meg.

Szégyellik őt

Hivatkozás másolása

Annak ellenére, hogy Charlize Theron a legnagyobb hollywoodi kasszasikerek főszerepét játssza, és 2004-ben Oscar-díjat nyert az amerikai sorozatgyilkos Aileen Wuornos megformálásáért , otthon ő is csak egy anya, akit a gyerekei „állandóan szégyellnek”. Ezt az E! News amerikai műsorszolgáltatónak mondta el egy rendezvényénen, amit július 13-án tartottak a kaliforniai Universal Cityben. Ez a szégyenérzet szerinte azonban nem kizárólag rá jellemző - feltehetően minden szülő, akinek kamasz gyermeke van, ismeri ezt az érzést. A színésznő szuerint: „Ők gyerekek, ők lányok, tudod? Van egy óvodásom, és úgy érzem, mintha egy kilencéves gyerekem lenne, aki 13 évesnek hiszi magát. Nagyon lányos a helyzet a mi házunkban”

"Seggfejek, de nagyon kedvesek"

Hivatkozás másolása

Ez az ausztrál színész határozott véleménye, ami sok idegeskedést okoz neki a bevallásza szerint. „Csak próbálom a fejemet a víz felett tartani” - mondja Charlize Theron, aki szerint a lányai nagyon akaratosak. „Nem azt mondják, hogy "Ó, Istenem, anya, te olyan nagyszerű vagy". Inkább azt mondják: "Bocs, szükségem van rá. Akarom".” De a színésznő tudja, ebben a korban sok gyerek van ezzel így. „Ők seggfejek de nagyon kedvesek. Normális gyerekek. Más szülők tudják, miről beszélek”.

Theron ezért is gyűjt rendszeresen adományokat, amivel a dél-afrikai fiatalok egészségét és biztonságát támogatja. A pletykk szerint pedig egy ideje már nincs egyedül, Alex Dimitrijevic, modellel alkot egy párt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés