Hirdetés
Hirdetés

Így néz ki ma Britney Spears unokahúga - Felnőtt, egy igazi bombázó

Hihetetlen, nem rég még csak egy kis mosolygós cuki kislány volt.


Britney Spears unokahúgaként ismerte meg a világ Maddie Briann Aldridge-et, aki időközben már a 16-ot is betöltötte és a jelek szerint anyukája, Jamie Lynn, és nagymamája, Lynne Spears fejére is nőtt azóta. Köztudott, az amerikai iskolákban ilyenkor, tavasszal ünneplik a "Prom"-t, azaz az érettségizőket. Idén pedig Maddie Briann Aldridge is ott volt. A fiatal lány az Instagram-fiókjára posztolt képeket a szalagavatójáról, és ezeken tűnt fel a világnak: végérvényesen felnőtt. Maddie egyszerűen csak annyit írt az Instagramon közzétett új fotósorozat alá, hogy "Prom 2024", amin a párjával, a barátaival és a családjával látható.

A szalagavatórjáról posztolt képeket Maddie - lehet, hogy a szerelme ez a helyes srác?
A szalagavatórjáról posztolt képeket Maddie - lehet, hogy a szerelme ez a helyes srác? Instagram/maddie2watson

A 16 éves lány egy földig érő, de magasan kivágott, egyvállú flitteres ruhát, fehér magas sarkú cipőt és merész ízléses sminket viselt. Azt nem tudni, hogy a mellette álló fiatalameber az életben is a párja-e. A harmadik képen azonban Maddie az anyukájával, Jamie Lynn Spearsszel látható és jól látszik, fél fejjel magasabb, mint a 164 centiméteres anyuka. Sőt, a régebbi képeken egyenesen úgy néz ki, egy teljes fejjel is anyja felé nőtt.

Tavaly ősszel készült ez a fotó Maddie-ről, hihetetlen, milyen nagy már.
Tavaly ősszel készült ez a fotó Maddie-ről, hihetetlen, milyen nagy már. Profimedia/RedDot

Maddie 2008 júniusában született, így idén ünnepli a 17. születésnapját. Ugyanannyi idős, mint édesanyja, Jamie Lynn Spears volt, amikor a lánya megszületett. Ő ugyanis alig 16 évesen esett teherbe az akkori barátjától, Casey Aldridge-től.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés