Hirdetés
Hirdetés

Luxus a köbön! Hét számjegyű összegbe kerül Blake Lively nadrágja - Fotó

Nem titok, a hollywoodi sztár imádja a divatot - és tud fizetni is érte.

Egy kisautó árát érő kék farmernadrágban jelent meg Blake Lively. A színésznő az extravagáns vörös szőnyeges megjelenéseiről és színes utcai stílusáról is ismert. Sőt, rendre felkerül a legjobban öltözött hírességek listáira. A hétvégén legújabb filmje texasi vetítésén jelent meg, és ismét mindenki figyelmét magára vonta megjelenésével. Ennek legfőbb oka egy feltűnő farmer volt, amiért mélyen a zsebébe kellett nyúlnia.

Virágos farmerban a virágárus lány - miliókba kerül ez a Valentino darab.
Virágos farmerban a virágárus lány - miliókba kerül ez a Valentino darab. Instagram/lievlyreynolds

Első ránézésre nem gondolnánk, hogy Blake Lively ruhája egy kisebb vagyonba került, hiszen a 36 éves színésznő egy egyszerű, kék farmerben és egy fehér topban pózolt a fotósok előtt. Pedig - nem tévedés - egy autó árát kellett kifizetni érte. A szemet gyönyörködtető, kivágásokkal díszített farmer ugyanis a Valentino egyik darabja, és bő 16 000 euróba, azaz közel 6 és fél millió forintba kerül. A sznésznő egy pár tengerészkék tűsarkú cipőt vett fel hozzá.

S hogy nem váletlen a választás, arról legyen elég annyi, hogy a színésznő a filmben egy virágárust alakít. Ráadásul ezzel a darabbal Blake az idei trendnek is megfelel, hiszen a kivágott nadrágok ismét divatba jöttek.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés