Hirdetés
Hirdetés

Blake Lively legjobb vörös szőnyeges szettjei

Blake Lively számos emlékezetes vörös szőnyeges szettel kápráztatta el a közönséget az évek során, amelyekkel stílusikonként vált ismertté. Az alábbiakban megmutatjuk a legemlékezetesebb szettjeit:

1. Met Gala 2018 – "Heavenly Bodies" téma
  • A Met Gala egyik leglátványosabb ruháját viselte 2018-ban, amikor egy bordeaux-i és aranyszínű, egyedi Versace ruhát választott. A ruha gazdagon díszített volt gyöngyökkel és hímzésekkel, és egy hatalmas, drámai uszály egészítette ki. A fejére egy koronát tett, amely királynői megjelenést kölcsönzött neki, és tökéletesen illeszkedett a "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" tematikához.

2. Met Gala 2022 – "In America: An Anthology of Fashion" téma
  • A 2022-es Met Gálán ismét Versace ruhát viselt, amely látványos átalakuláson ment keresztül a vörös szőnyegen. A ruha kezdetben rézszínű volt, majd egy drámai lepel eltávolítása után kékes árnyalatúvá vált, ezzel utalva a Szabadság-szoborra és annak réz oxidációjára. Ez az átalakulás nemcsak látványos volt, hanem stílusosan kapcsolódott az amerikai történelmi tematikához.

3. Cannes-i Filmfesztivál 2014
  • Blake Lively a 2014-es Cannes-i Filmfesztiválon lenyűgöző volt egy fekete-fehér Gucci Première ruhában. Az egy vállon átívelő fehér anyag elegánsan ellensúlyozta a fekete szatén anyagot, és a ruha sziluettje tökéletesen kiemelte alakját. Ez a megjelenés egyszerre volt klasszikus és modern, és a fesztivál egyik legemlékezetesebb pillanatává vált.

4. Met Gala 2017 – "Rei Kawakubo/Comme des Garçons" téma
  • 2017-ben Blake egy arany színű Versace ruhát viselt, amelynek uszálya kék tollakkal volt díszítve. A ruha merész és feltűnő volt, és teljesen megfelelt a gála avantgárd hangulatának, miközben megőrizte Lively elegáns stílusát. Az arany és kék kombinációja különleges és látványos kontrasztot alkotott.
5. Cannes-i Filmfesztivál 2016 – "The BFG" premier
  • A színésznő a "The BFG" premierjén egy világoskék Atelier Versace ruhában jelent meg, amely egy görög istennőt idéző fazonban készült. A ruha aszimmetrikus kivágásokkal és gyöngyökkel volt díszítve, és egy magas slicc tette még drámaibbá. Ez a megjelenés Blake elegáns és ragyogó oldalát mutatta be.
6. Time 100 Gála 2017
  • A Time 100 Gálán Blake egy égszínkék Marchesa ruhában tündökölt, amely bonyolult hímzésekkel és díszítésekkel volt ellátva. A ruha drámai uszállyal és mély dekoltázzsal rendelkezett, ami modern és romantikus megjelenést kölcsönzött neki.
7. The Shallows premier 2016
  • A "The Shallows" című film premierjén Los Angelesben egy csillogó, aranyszínű KaufmanFranco ruhát viselt, amely gyöngyökkel és flitterekkel volt díszítve. A testhez simuló fazon kiemelte Blake karcsú alakját, és a ruha fényes anyaga csodálatosan ragyogott a vakuk villanásában.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés