Hirdetés
Hirdetés

Állati minták: ezekre a bikinikre esküsznek idén a sztárok - Fotók

A leopárdminta a bikinikben és fürdőruhákban sem megy ki a divatból. Világsztárok sora mutatja meg, hogyan lehet ezt a színösszeállítást stlusossá tenni.

A nyár már javában tart, az állatias minták pedig a jelek szerint idén is az örök kedvencek közt maradnak - még a forróságban is. A hírességek is imádják ezeket a színeket, és idén nyáron a strandon, a medencében és a tónál is viselik. A klasszikus háromszög bikinitől (ahogy azt Heidi Klum és Demi Moore is megmutatta - A szerk.) a divatos crossover fazonokig és a bandeau felsőkig minden ízlésnek és alaknak találunk valamit.

Demi Moore az Instagramon osztott meg egy videót a családi nyaralásáról: először széles fehér cargo nadrágban és egy topban látható, ahogy a kamera felé fut, majd átugrik rajta. A következő pillanatban egy apró leopárdmintás bikiniben landol a tengerparton. A hollywoodi sztár három lánya, Tallulah, Scout és Rumer Willis szintén szűk kétrészesben látható.
Demi Moore az Instagramon osztott meg egy videót a családi nyaralásáról: először széles fehér cargo nadrágban és egy topban látható, ahogy a kamera felé fut, majd átugrik rajta. A következő pillanatban egy apró leopárdmintás bikiniben landol a tengerparton. A hollywoodi sztár három lánya, Tallulah, Scout és Rumer Willis szintén szűk kétrészesben látható. Instagram/demimoore
Heidi Klum egy dögös leopárd bikiniben mutatja magát egy napozóágyon. Az 51 éves sztár a háromszög szabást választotta, de a klasszikus stílusnak ad egy kis csavart. A bikini alsón és a felsőn recés szegély található, ami szemet gyönyörködtetővé teszi a kétrészes darabot. A trendi mintás fürdőnadrág pedig férjének, Tom Kaulitznak is megfelel a jelek szerint.
Heidi Klum egy dögös leopárd bikiniben mutatja magát egy napozóágyon. Az 51 éves sztár a háromszög szabást választotta, de a klasszikus stílusnak ad egy kis csavart. A bikini alsón és a felsőn recés szegély található, ami szemet gyönyörködtetővé teszi a kétrészes darabot. A trendi mintás fürdőnadrág pedig férjének, Tom Kaulitznak is megfelel a jelek szerint. Instagram/heidiklum
Úgy tűnik, Ekaterina Leonova is a dögös állatmintát választja a strandon. Az orosz származású táncosnő egy játékos összeállítást választott. Bikinijében a leopárdok mellett flamingók és papagájok is szerepelnek. A felsőrész tökéletes az alakjához, és a napozáshoz is ideális.
Úgy tűnik, Ekaterina Leonova is a dögös állatmintát választja a strandon. Az orosz származású táncosnő egy játékos összeállítást választott. Bikinijében a leopárdok mellett flamingók és papagájok is szerepelnek. A felsőrész tökéletes az alakjához, és a napozáshoz is ideális. Instagram/ekatleonova

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés