Hirdetés
Hirdetés

Sok kritikát kap érte: megdöbbentő Beyoncé új külseje - Fotó

Körbejárta a világot a koncertkörútján, amiről egy film is készült. A premieren Beyoncé mindenkit sokkolt.

Egyik sláger a másik után, teltházas stadionok, rekordeladások - hatalmas siker lett a 42 éves Beyoncé Renaissance Tour névre keresztelt koncertkörútja. Ráadásul még ezt is megfejeli, hiszen az egészről egy koncertfilm is készült. Szombaton tartották a premierjét, az énekesnő olyan külsővel jelent meg rajta, hogy gyakorlatilag a filmről azóta sem beszél senki. Sőt, talán ami ettől is nagyobb baj, az őt ért kritikák nagyobbik része nem is pozitív.

Kim Kardashian, Te vagy az?
Kim Kardashian, Te vagy az? Instagram/donatella_versace

Beyoncé egy szű, ezüstszínű ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, a haját pedig hidrogén szőkére festették és ki is egyenesítették. A 68 éves tervező, Donatella Versace is megosztott róla egy képek, és valósággal őrjöng alatta.

Beyoncé, te egy látomás vagy Versace-ban. Egyedülálló vagy. Az egyetlen, az első számú, az egyetlen!!! Alig várom, hogy lássam a Renaissance Tour filmet

A rajongók kritizálják az új külsőt

Hivatkozás másolása

Az új frizura számos kritikát zsebel be a közösségi oldalakon. A többségük pozitív, de akadnak negatívak is, jóval több az átlagosnál. Volt, aki azt állította, hogy alig van különbség Beyoncé és a valóságshow-sztár Kim Kardashian között: "Úgy nézel ki, mint egy Kardashian" - írta az egyik követő. "A Kardashianok rég elveszett húga, Keyonce!" - viccelődött egy másik.

Voltak olyanok is, akik azt is kiszúrtűk, hogy az afrikai felmenőkkel is rendelkező Beyoncé a szokásosnál sokkal világosabbnak tűnik. "Miért lettél hirtelen fehér?" - tűnődött, de választ azóta sem kapott.

Címlapfotó: Instagram/

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés