Hirdetés
Hirdetés

Iparági váltás: vetkőzni kezdett a szexi bankár - ennyit keres most

Bankárként kereste a kenyerét, sikeres is volt benne.

Mia azonban öt éve úgy döntött, munkahelyet vált: sztriptíztáncosnő lett. Azóta igencsak megváltozott az élete, ma már ''profi barátnőként'' jellemzi magát, és nem igazán van titkolni valója. Vasárnaponként azonban nem dolgozik - ehhez a kezdetektől tartja magát. Ma már állítása szerint hetente 27 ezer eurót, azaz 10 millió forintot keres.

Mia állítása szerint hetente 27 ezer eurót, azaz 10 millió forintot keres.
Mia állítása szerint hetente 27 ezer eurót, azaz 10 millió forintot keres. Instagram/mialee_nyc

December első két hetében a 35 éves New York-i nőnek csaknem 70 ezer dollár, azaz 24 millió forint bevételt könyvelhetett el. A Business Insider meg is erősítette ezt a bevételt, hiszensikerült leellenőrizniük a nő tranzakcióit. "Ez a hideg időjárás és a karácsonyi ünnepek kombinációja, amelyek több ügyfelet hoznak. Sokan keresnek menekülést a családi összejövetelek elől" - mondta Mia.

A riportban egy héten át követték az egykori bankár életét: behajtotta az adósságokat, ügyfelekkel vacsorázott, és a sztriptízbárban is dolgozott.
A riportban egy héten át követték az egykori bankár életét: behajtotta az adósságokat, ügyfelekkel vacsorázott, és a sztriptízbárban is dolgozott. Instagram/mialee_nyc

A riportban egy héten át követték az egykori bankár életét: behajtotta az adósságokat, ügyfelekkel vacsorázott, és a sztriptízbárban is dolgozott. A hosszú munkaidő és a spontán kérések ellenére azonban megőrizte hidegvérét, aminek szép bevétel lett a vége.

Címlapfotó: Instagram/mialee_nyc

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés