Hirdetés
Hirdetés

Háborog a világ: 260 ezerért árulja a Balenciaga a törölközőszoknyáját

Törölközőszoknya 700 euróért? Bizony: ezt és ennyiért árulja a Balenciaga. Egy egyszerű kiegészítőt szoknyaként aranyáron.


A francia márkának mindig sikerül valamivel felhívni magára a figyelmet a luxus szemeteszsákoktól a cipőfűzős fülbevalókig. A Balenciaga a jelek szerint a 2024-es tavaszi kollekciójával is nagy vohart kavart, főleg azok után, hogy nyilvánosságra hozták az árakat is. A frottír törölközőszoknya ugyanis nem kevesebb mint 700 euróba, azaz több mint 260 ezer forintba kerül. Egy törölköző. Igaz, ez a szoknya verzió övvel rögzíthető, van belőle bézs, indigókék és fekete és már elő is lehet rendelni.

A különös darabról készült képek futótűzként terjednek a közösségi oldalakon, vannak, akik máris imádják, a többség szerint azonban abszurd - különösen az árát tekintve. "Ez valami vicc?", "Hűha, valami gazdag ember komolyan meg fogja venni ezt, és felakasztja a szekrényébe" - ilyen és ehhez hasonló kommentek is megtalálhatóak a képek alatt. De tény: ez az irónia a divatház egyik lényege, pláne, amióta Demna Gvasalia grúz tervező előszeretettel provokál az alkotásaival.

Címlapfotó: Balenciaga

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés