Hirdetés
Hirdetés

Avicii - Sokkoló részletek a halála előtti napjairól

Hat éve hunyt el a legendás lemezlovas - megrázó felvételek láttak napvilágot.

Tim Bergling néven született, DJ Avicii néven írta be magát az elektronikus zene történelmébe. A sztár lemezlovas 2018-as halála mély sebeket hagyott maga után. Barátai, rokonai és rajongói megdöbbentek, hogy sikerei csúcsán, mindössze 28 évesen az öngyilkosság mellett döntött. Állítólag mentális problémákkal küzdött, a démonok pedig felül kerekedtek rajta. Egy új, az „I'm Tim” címmel elkészült dokumentumfilm most pontosan megmutatja, milyen nagy még mindig a gyász, ami Avicii barátait illeti.

Avicii olyan volt, mint egy zombi

- mondja Jesse Waits, Avicci egyik legközelebbi bizalmasa.

Ő volt az, aki elmesélte azt a vacsorát is. ami néhány nappal Avicii halála előtt történt. A DJ szemei tágra nyíltak, és teljesen be volt drogozva. Mivel azonban fájdalomcsillapítókat szedett, így nem is igazán volt jelen a társaságban, hanem „úgy nézett ki, mint egy zombi”. De ő sem titkolta soha, hogy problémás fickó, a folyamatos turnézással járó dorbézolás el is uralkodott rajta. „Megöltem magam” - mondta egy interjúban a munkájára utalva.

Segélykiáltás

Hivatkozás másolása

Az Aloe Blacc nevű énekesnő is együtt dolgozott a sztárral. Szerinte az „SOS” című dal egyfajta segélykiáltás volt Avicii részéről, de túl későn érkezett. "Hallasz engem? SOS! Segíts megnyugtatni az elmémet” - hallható benne. A dal Avicii halála után jelent csak meg.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés