Hirdetés
Hirdetés

Pánikba esett a lány, amikor rájött, mit felejtett a kocsi tetején - Videó

A 19 éves lány videóra vette az esetet - és természetesen megtalálta a felelőst is.

Az angliai Eastbourne-ben élő Bella Lindsay néhány nappal ezelőtt éppen csirkehúsért ment a Wingstop nevű üzletlánchoz, amikor sms-t kapott az anyukájától. A 19 éves lány ösztönösen tette a zacskó ételt az autója tetejére, hogy válaszolhasson, de olyannyira belemerült, hogy mire a végére ért, el is felejtette, hol tart az életben. Így beült a kocsiba és elindult haza. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nagyon alaposa sofőr, mindenre igyekszik figyelni, ami körülötte történik, így körülbelül 5 perccel később azt us észerevette a szeme sarkából, hogy valami elrepült az autóa mögött. "Lám, lám, csak a csirkefalatkáim voltak” - emlékezett egy interjúban.

Bella videja hatalmas siker.
Bella videja hatalmas siker. Instagram/bella.lindsayx

Lindsay lefékezett és pánikszerűen rohant a táskához - de közben persze lefilmezte magát. A felvételen jól hallható az örömujjongása, miután újra a kezében tartja az ételt. „Soha nem láttam még csirkéket ilyen messzire repülni” - magyarázta a fiatal angol nő, aki bevallotta, hogy "vérfürdőre" számított. De az égiek aznap kegyesek voltak hozzá. Már csak azért is, mert a hétvégén még "csak " 54 ezetr követője volt, a videója ennek ellenére milliós nézettségű lett. „Nemcsak a zacskó állt egyenesen, de a szószaim is teljesen zártak” - mondta a lány a Newsweeknek.

A története pedig az élő példa, mennyi kárt okozhatnak a mobilok. Vagy az anyukák!? A videóit ide kattintva nézheted meg!

Címlapfotó: TikTok/.bellalindsay

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés