Hirdetés
Hirdetés

Örömlánnyal folytatott chatet talált a nő - A férje az Apple-t perli

Egy brit férfi beperelte az Apple-t, miután felesége a családi számítógépen prostituáltaknak szóló üzeneteket fedezett fel.


A férfi ugyanis nem tudta, hogy a törölt üzenetek más eszközökön is láthatóak maradhatnak. Így fedezte fel felesége a hűtlensége egyértelmű nyomait. A férfi többször találkozott prostituáltakkal, és az iPhone-ján keresztül küldött nekik üzeneteket. Miután törölte őket, biztonságban érezte magát. A Times című brit lap szerint azonban a felesége a családi számítógpen mindent megtalált.

A férfi az iMessage alkalmazáson keresztül küldte az üzeneteket, és a kapcsolatok törlésével próbálta titokban tartani azokat. Egy nap a felesége azonban rábukkant az alkalmazásra a családi számítógépen. Az üzenetek még mindig ott voltak. A nő beadta a válókersetet, a férfi szerint viszont a házassága még mindig létezhetne, ha a felesége nem fedezte volna fel az üzeneteket ilyen hirtelen és sokkoló módon. "Amikor beszéltem néhány barátommal, elmondták, hogy nekik is voltak viszonyaik, ami szerintem sokkal nagyobb bizalomvesztés, és mégis házasok maradtak, miután lelepleződtek. Azt hiszem, lett volna rá mód, ha a felismerés nem lett volna ilyen hirtelen és brutális" - mondta a férfi a Timesnak.

Milliárdokat követel

Hivatkozás másolása

A férfi, aki a jelek szerint tehetős, és akinek a válása rengeteg pénzzel járt, beperelte az Apple-t. Az "Appleinsider" beszámolója szerint 5 millió fontot, több mint 2,3 milliárd forintot követel. A lap szerint azzal érvel, hogy az Apple nem tájékoztatja eléggé az ügyfeleit arról, hogy az üzenetek szinkronizálhatók az azonos fiókkal rendelkező különböző Apple-készülékek között, még akkor is, ha az iPhone-on törölték őket.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés