Hirdetés
Hirdetés

Amikor a nő felismerte a férjét a tévében, rögtön hívta a rendőrséget

A Hágában élő házaspár néhány napja rágcsálnivalóval és italokkal ült le tévézni. Az este drámai fordulatot vett.

Egyszer csak a férj megfogta a távirányítót, és átkapcsolt a holland NPO 2 tévécsatornára, ahol az "Opsporing Verzocht" című műsor ment. Ez egy bűnügyi magazin, ahol megoldatlan eseteket mutatnak be az indebuurt.nl hírportál tájékoztatáa szerint. Azóta az 55 éves éfrfi már biztos megbánta, hiszen épp egy ékszerüzlet kirablásáról volt benne szó. A nő pedig azonnal felismerte a férjét.

A rendőrség őrizetbe vette az 55 éves férfit.
A rendőrség őrizetbe vette az 55 éves férfit. 123rf.com

"Talán már kitaláltad: a férfi a kanapén nézte magát, ahogy kirabolja a boltot" - írta a hágai Scheveningen városrész rendőrsége az Instagram-posztjában. A tévézésnek persze azonnal vége lett, hiszen a nő habozás nélkül dobta fel a férjét, akit azonnal letartóztattak és azóta őrizetben is van. A rendőrség szerint a rotterdami ékszerüzletben július 15-én rabolták ki: a rabló délután fél öt körül lépett be az üzletbe, akit egy társa is követett.

A bűnügyi műsorban a saját férjét látta meg a nő.
A bűnügyi műsorban a saját férjét látta meg a nő. Instagram/politie_scheveningen

A rablók lőfegyverrel fenyegették meg a tulajdonost és az egyik alkalmazottat, a tulajdonost pedig a kisgyermeke szeme láttára is verték meg. A rablók a széfből készpénzt és nagy mennyiségű ékszert loptak el. Az ügyben korábban két másik gyanúsítottat már letartóztattak.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés