Hirdetés
Hirdetés

Furcsa volt az anyja almás pitéje: amikor rájött, miért, sokkot kapott

Mint mindig, a fiatal lán yidén is nagyon várta, hogy elkészüljön édesanyja almás pitéje.

Sarah McGonagall azonban a kroábbi évekkel ellentétben most azt érezte, valamiért nem sikerült jól. Akármennyire is szereti, és akárhányat is evett belőle, mindig volt valami furcsa az ízében, amit szóvá is tett. "Mindig én vagyok az, aki a legkisebb szagokat és hangokat is észreveszi" - mondta a fiatal nő egy interjúban, a jelek szerint pedig az előbbire most karácsonykor szüksége is volt. Amikor ugyanis kiderült, mitől fura a süt, leesett az álla.

A lány szaglása nem csalt, ez az almás pite nem véletlenül volt különleges.
A lány szaglása nem csalt, ez az almás pite nem véletlenül volt különleges. Instagram/sarahmcgonagall

"Megkérdeztem tőle, hogy megváltoztatta-e a fűszerkeveréket" - mondta McGonagall, de az anyja megesküdött, hogy mindent ugyanúgy csinált, mint mindig. Majd a sokadik alkalomra annyit elismert, hogy a szerecsendió egy kissé darabos volt. Persze, ezután a lány azonnal megkereste a dobozát, és a mikor az anyjának megmutatta a lejárati dátumot, tátva maradt a szájuk. A szerecsendiónak 2000 novemberében járt le a szavatossága. Több mint 23 évvel ezelőtt.

Az édesanya percekig nevetett ezen az apróságon, a lány viszont azonnal elkezdte a szortírozást a konyhában. "A legrégebbi, amit találtunk, egy csomag kapor volt, amelynek 1999 decemberében járt le a szavatossága. Találtunk egy csomó tealevelet is, amin 1992-es címke volt" - mondta McGonagall. Hozzátette: egy olyan kakaókeverék is előkerült, amit a gyerekkorában vettek. A lány bejegyzését az X-en azóta több mint tizenegymillióan látták.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés