Hirdetés
Hirdetés

Hihetetlen összeget kér a főbérlő ezért a lyukért - Fotók

Köztudott, hogy a londoni bérleti díjak az egekben járnak. De amit ezért a szobáért kérnek, a főváros északi részén, az felháborító.

"Fantasztikus egyágyas szobaként” hirdetik néhány napja a közösségi oldalon ezt az ingatlant. De ez minden, csak nem fantasztikus. Mert amikor kinyitod az ajtót az otthonodban, gyakorlatilag azonnal az ágyadban találod magad. Így viszont már nincs is nagyon hely szekrénynek, asztalnak, vagy bármi másnak. Csak egy kis polc, a kabátoknak egy fogas, egy apró ablak és egy radiátor fért be az albiba. Hja, és egy falra fúrt tévékonzol - tévé nélkül. Konyha? Ugyan. Mivel amúgy sincs étkező, így tök felesleges.

Horrorárat kérnek érte

Hivatkozás másolása

Viszont van egy kis, keskeny fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel, tükörrel és egy mini-ablakkal. Ha f, ráccsal. Jól karbantartottan másképp néz ki.el lenne újítva, nyilván másképp nézne ki. De a főbérlő így is „páratlan kényelemről” és „rengeteg tárolóhelyről” ír. Az ár nem semmi: 900 font - azaz körülbelül 417 ezer forint! Ami viszont tény: a szoba „kiváló helyen" van, közvetlenül egy vasútállomás mellett, így ideális ingázásra diákok vagy szakemberek számára. A Google Maps alapján viszont a szomszédságban egy autószervíz található, azaz zaj is lehet bőven.

A Reddit nevű internetes platform felhasználói nem hiszenk a szemükben. Záporoznak a negatív kommentek. Vannak, akik az ilyen hirdetések betiltását követelik. A háziús viszont azt írja: "Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget”. Ő a lakás mellett autókat, cipőket és plüssállatokat is kínál eladásra.

Címlapfotó: Facebook/Marketplace/Mohsin Raja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés