Hirdetés
Hirdetés

Közel 1,5 milliárdos adósság: börtönbe kerülhet az ismert modell

A villája, a vagyona és a szabadsága a tét.


Karrierjét a testére építette, és egy időben a férfimagazinok címlaplányaként sóvárgott utána a fél világ. Katie Price időközben 45 éves lett és máig a bájaival keresi a kenyerét, hiszen sajtóhírek szerint az OnlyFansen évente 2 és fél millió eurót keres évente. De nem csak bevételei vannak, hiszen, mint ahogyan az korábban is kiderült, súlyos tartozásai is. Hétfőn már másodszor jelentett csődöt, miután nem tudta kifizetni 875 ezer eurós adótartozását. Ráadásul a 2019-es első csődjét követően sem fizette ki az összes kintlévőséget.

Katie Price a plasztikák rabja évek óta. Nincs hónap, hogy ne történne vele valami.
Katie Price a plasztikák rabja évek óta. Nincs hónap, hogy ne történne vele valami. Profimedia/RedDot

Friss hírek szerint most nem ő maga jelent meg személyesen a bíróságon, de ennek nincs jeletnőssége: kötelezték, hogy fizette meg a 3,75 millió eurónyi, azaz másfél milliárd forintos fennálló adótartozást. Ellenkező esetben egy olyan eljárás indulhat ellene, mint amilyen Boris Becker ellen is folyt, aminek következményeként az egykori teniszező börtönbe is került. A helyzet komoly: Katie-t karácsony előtt meglátogatta a bírósági végrehajtó, és át kellett adnia néhány autót a flottájából, mintegy 290 ezer euró, azaz 115 millió forint értékben. A volt férjének tartozott.

Hat éve azon ámult a világ, hogy a modell otthona egy valóságos romhalmaz.
Hat éve azon ámult a világ, hogy a modell otthona egy valóságos romhalmaz. Profimedia/RedDot

Egy csődszakértő becslése szerint Katie elveszítheti 2,3 milliós villáját is, miután nem teljesítette a csődeljárás feltételeit. Így az egykori modellnek egyelőre a nyaraláskról, plasztikai műtétekről is le kell mondania.Ha elítélik, a szakember szerint börtönbe is kerülhet. De azt mondja, ez sem gond. "Akkor majd magam mögött hagyom. A börtönsorozatokat amúgy is izgalmasnak találom, aztán megtapasztalhatom magam, és utána eladhatom a történetemet. Akkor már megéri" - magyarázta.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés