Hirdetés
Hirdetés

A Met-gála legjobb szettjei

A 2024-es év legnagyobb divateseményén káprázatos szettekben pózoltak a celebek. Sajnos az utolsó pillanatban rengeteg híresség lemonda a bulit, Selena Gomez, Rihanna illetve Hailey és Justin sem látogatott el a rendezvényre. Azért így sem volt hiány csodás rucikból, mutatjuk a kedvenceinket!

DUA LIPA

Meztelenruhát viselt az énekesnő a rendezvényre, amit egyedileg neki tervezett a Marc Jacobs divatház. Tiffany & Co. ékszereket viselt.

LEWIS HAMILTON

A szexi sportoló egy nagyon extra Burberry öltönyben feszített.

SARAH JESSICA PARKER

A színésznő egy Richard Quinn ruhában érkezett. Egyedi tervezésű darab, melyhez több ikonikus ruhából merítettek inspirációt a készítők.

KENDALL JENNER

A modell idén először viselt vintage ruhát a rendezvényre. Kendall az eseményre egy Givenchy ruciban érkezett, ami a márka 1999-es őszi-téli haute couture kollekciójából származik, ebben az évben a Givenchy tervezője Alexander McQueen volt. Kendall azt is elárulta, hogy ezt a ruhát eddig még soha senki sem viselte.

CHRIS HEMSWORTH

Egy Tom Ford öltönyben érkezett a színész, amin nagyon visszafogott volt, de így csak jobban érvényesült a sármos karaktere.

GIGI HADID

Thom Browne álmodta meg a modell ruháját, amit csipkékkel és 3D-s virágokkal díszítettek. A ruha elkészítése rengeteg időbe telt, 70 ember dolgozott rajta az elmúlt hónapokban és 13,500 óra alatt készült el.

Nyitókép: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés