Hirdetés
Hirdetés

A legnépszerűbb énekesek az Instagramon

Már egy korábbi írásunkban olvashattál az Insta legnépszerűbb focistáiról és a modellekről is. Íme néhány a legnépszerűbb énekesek közül, akiknek a követőtábora különösen nagy:

1. Selena Gomez
  • Selena Gomez az egyik legkövetettebb énekesnő az Instagramon, több mint 430 millió követővel. Az énekesnő és színésznő gyakran oszt meg személyes pillanatokat, zenés posztokat, és saját sminkmárkáját, a Rare Beauty-t is népszerűsíti.
2. Ariana Grande
  • Ariana Grande több mint 370 millió követővel rendelkezik, így az egyik legnépszerűbb énekes az Instagramon. Zenés posztjai, divatfotói és a turnéjain készült felvételei mellett sokszor megoszt életmóddal kapcsolatos pillanatokat is.
3. Beyoncé
  • Beyoncé több mint 320 millió követővel büszkélkedhet. Az Instagram oldalán elsősorban zenével kapcsolatos tartalmak, divatfotók, illetve művészeti projektek kapnak helyet, különösen az olyan nagyszabású produkciók, mint a "Renaissance" turné.
4. Billie Eilish
  • Billie Eilish több mint 110 millió követővel rendelkezik az Instagramon, és követői középpontjában a zenés posztok, művészi fotók és az életének érdekes pillanatai állnak.
5. Taylor Swift
  • Taylor Swift követőtábora meghaladja a 270 milliót. A sztár gyakran oszt meg részleteket az új albumairól, koncertekről és személyes projektjeiről, valamint a híres "Eras Tour" fotóiról.
6. Rihanna
  • Rihanna több mint 150 millió követővel van jelen az Instagramon. Énekesi karrierje mellett szépségipari márkáját, a Fenty Beauty-t is aktívan népszerűsíti.
7. Justin Bieber
  • Justin Bieber az egyik legkövetettebb férfi énekes az Instagramon, több mint 290 millió követővel. Posztjai zenés videókat, divatfotókat és személyes pillanatokat is tartalmaznak.
8. Shakira
  • Shakira követőtábora körülbelül 90 millió, és az oldalán gyakran megjelennek táncos videók, zenei projektek, valamint magánéleti pillanatok is.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés