Hirdetés
Hirdetés

5 növény, amely a lakásodba vonzza a szerelmet és a szerencsét

A szobanövények nemcsak szépek, mutatósak és trendi lakáskiegészítők, hanem az egészségünkre is jótékony hatással vannak, mivel megszűrik és tisztítják a levegőt.

A szobanövények beszerzésénél érdemes odafigyelni arra is, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, ugyanis a régi korok emberei nagyon hittek abban, hogy bizonyos növények a házba vonzzák a szerelmet, a boldogságot, az örömöt és az anyagi jólétet.

Bazsarózsa

Szerelmet hozó tulajdonsága abban rejlik, hogy a nyíló virág az abszolút nőiességet és az ezzel járó kisugárzást szimbolizálja. Csak bazsarózsát használj erre a célra, ugyanis a hagyományos rózsa a tövisei miatt megakadályozza, hogy rálelj a szerelemre.

Bambusz

Régóta ismert mint örömet és gazdagságot hozó növény. Biztonságot nyújt a ház lakóinak, szerencsét és egészséget hoz, segít a kívánságok teljesülésében..

Bazsalikom

A bazsalikom szerelmet, szenvedélyt, jólétet, szépséget és szerencsét hoz a házba, tartották régen.

Levendula

A remek illatú  növény hangulatjavító és nyugtató hatású. A néphiedelem szerint a levendula illata vonzza a férfiakat is.

Orchidea

Az orchidea a szerelem virága, vonzza a szerelmet, nyugtatja a lelket és elmélyíti a barátságokat. A görögök a termékenység és a férfiasság virágának tartották, így ifjú házasoknak mindenképpen ajánlott!

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés