Hirdetés
Hirdetés

"Hány év alatt végeztem el a jogi egyetemet?" - Zimány Linda csattanós választ adott

Gyermeket szeretne dr. Zimány Linda - ahogy ő fogalmazott: "hamarosan".

A jogász, modell a Manna FM Valódi Nők című reggeli rádióműsorában járt, ahol többek között jövőbeni terveiről és karrierről is beszélgetett a Balázs Andi, Pálfi Éva, Argyelán Kriszta trióval. Többek között azt is elárulta, több példaképe is van. „Nagyon sok van a környezetemben is, a legalapvetőbb dolgoktól kezdve, hogy például valaki fel tud nevelni egy gyereket. Nekem még nincs, de remélem, hogy hamarosan lesz az is. Látom az ezzel járó megfelelést az életben, akár a barátnőim körében, akik mostanában szültek, és hogy miken mennek keresztül a nőiességük megélésében, a gyereknevelésben” – mondta, és azt sem hallgatta el, jogi diplomája miatt máig gyakran kap támadásokat.

Dr. Zimány Linda a Manna FM reggeli műsorában öntötte ki a lelkét.
Dr. Zimány Linda a Manna FM reggeli műsorában öntötte ki a lelkét. Bp_Kurír

Hogyha ilyen rosszindulatú kérdést kapok, hogy akkor hány év alatt végeztem el a jogi egyetemet, akkor vissza szoktam kérdezni, hogy és te hány év alatt végezted el a jogi egyetemet?

"Válasz: Hát én nem végeztem jogi egyetemet. És akkor mindig elgondolkodom rajta, hogy miért van az, hogy nem a szakmabeliek kérdezik ezt? Miért az, aki esetleg rosszindulattal áll efelé? De túl vagyok már ezeken a dolgokon egyébként. Volt időszak, amikor nagyon zavart, és a mai napig van olyan, tehát ezen is dolgozom. Mert érkezik harminc tök jó komment, és az ember hajlamos azon az egy negatív kommenten fennakadni” – mondta a műsorban, majd azt is elismerte: vannak még dolgok, amiben fejlődnie kell.

„Még azért van bennem kis megfelelési kényszer, amit nem vetkőztem le. A határok szabásában sokat kell még fejlődjek. Az elmúlt egy évben rengeteget fejlődtem benne, és emiatt nagyon sok pofont is kaptam, de ez mind azért történt, mert kiálltam magamért. Voltak emberek, akik megszokták, hogy jaj, a Linda olyan kedves, „úgyse szól.” „Jó, belefér ez még, áttoljuk rajta”. Amikor elkezdtem határt húzni, hogy hé, ne tévesszétek már össze a jóindulatomat, meg a kedvességemet valami teljesen mással, akkor nagyon nagy pofonok jöttek” – vallotta be.

Címlapfotó: RTL-Reggeli

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés