Hirdetés
Hirdetés

"Élete legrosszabb frizurája" - Zendaya felismerhetetlen - Videó

A párizsi divathéten különös szettben, de még inkább különös frizurával jelent meg.

A 27 éves Zendaya a Schiaparelli 2024-es tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóján tette tiszteletét a napokban és hatalmas feltánést is keltett. Az amerikai színésznő új frizurával jelent meg a Place Vendôme-on. Sötétre festett haját szögegyenesre vasalták ki, és kapott egy merész, rövid frufrut is - nem csoda, hogy a Pókember sztárját sokan első nekifutásra fel sem ismerték.

De az olasz márka fekete kreációja a rendkívül szokatlan szabásával sem volt semmi. Zendaya drámai megjelenéséhez így nem csak a frizurája, a szettje is sokat tett. A fekete selyemszoknya és a fekete garbó felső klasszikusnak tűnhet, az két karján azonban különös csomókkal bolondította meg a tervező. A bemutatón a színásznőhöz egyébként csatlakozott az Eufória című sorozatból ismert színésztársa, a 25 éves Hunter Schafer és az 54 éves Jennifer Lopez is.

A különös szett és frizura nem mindenki tetszését nyerte el, a rajongók egy jelentős része szerint kivételesen nagyon mellélőtt vele. Sőt, van, aki szerint élete legrosszabbja.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés