Hirdetés
Hirdetés

"Remélem, minden jól ment" - Saroltáról osztott meg hírt Vilmos herceg

Sarolta hercegnő nagy kihívásokkal néz szembe.

A 41 éves Vilmos herceg 2024. június 5-én, szerdán csatlakozott az édesapjához, a 75 éves Károly királyhoz és feleségéhez, a 76 éves Camilla királynőhöz egy rendezvényen, amelyen a szövetségesek normandiai partraszállásának 80. évfordulójára emlékeztek. Az angliai Portsmouthban tartott eseményen a trónörökös nem csak feleségéről, Katalin walesi hercegnőről beszélt, aki a rákos betegsége kezelései miatt nem tudta elkísérni. Vilmos a 9 éves Sarolta hercegnőről is friss híreket árult el

Vilmos herceg: „Charlotte-nak jelenleg vizsgái vannak”

Hivatkozás másolása

Egy kis királyi rajongónak sikerül kicsikarnia néhány szót Vilmosból a lányáról - írja a brit Hello! Miközben Vilmos a háborús veteránokat köszöntötte, beszélgetésbe elegyedett egy anyukával, aki a kislányával érkezett. Amikor utóbbi félénken a Saroltáról kérdezte a trónörököst, az lehajolt és azt mondta: „Sarolta iskolában van. Saroltánaknak most vizsgái vannak". Majd így folytatja: „Igen, ma vannak a vizsgái. Nem nagyon várta ma reggel." A többi szülőhöz hasonlóan természetesen a leendő uralkodó is szorít gyermekének. „Remélem, minden jól ment” - mondta Vilmos.

Sarolta hercegnő és két testvére, a 10 éves György herceg és a 6 éves Lajos herceg egyaránt a Berkshire-ben található Lambrook Schoolba jár, ami csak néhány egy néhány perces autóútra van az otthonuktól. A család 2022-ben költözött a windsori kastély területén található Adelaide Cottage-ba. Jelenleg nehéz időket él át az öttagú család: miután előbb Károly királynál diagnosztizáltak rákot, majd nem sokkal később Katalin hercegnőnél is. A háromgyermekes édesanya most a gyógyulására koncentrál, egy megelőző kemoterápia segítségével.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés