Hirdetés
Hirdetés

Hová lett Lajos herceg ujja? Photosop baki miatt háborognak Vilmos hercegék

Vilmos hercegék karácsonyi fotója napok óta a címlapon virít - több photoshop bakit is látnak rajta a rajongók.

A királyi család tagjai adventkor minden évben egy új családi portréval örvendeztetik meg a világot, amit kvázi karácsonyi üdvözlőlapként tesznek közzé. Nem volt ez másképp idén sem: Vilmos herceg és Katalin walesi hercegné ezúttal is a gyermekeikkel pózoltak a karácsonyi képükön, ami idén fekete-fehér lett. A kép nem csak ezért téma napok óta a bulvársajtóban, hiszen a rajongók kiszúrták, mintha Vilmos és Katalin egyik lába is lemaradt volna a képről.

Vilmos herceg és családja egy fekete-fehér képpel kíván boldog karácsonyt!
Vilmos herceg és családja egy fekete-fehér képpel kíván boldog karácsonyt! Instagram/princeandprincessofwales

A "láb sztori" még alig csitult el, máris itt az újabb vád. A rajongók második körben ugyanis a kis Lajos herceget vették szemügyre és rajta is találtak fogást. Nem csoda, hogy közben Vilmos és Katalin már most azon bosszankodik, hogy a képük ilyen okok miatt van címlapon. És akkor jöt az újabb csapás, rajongói kommentek képében:

Beszél valaki arról, hogy miért hiányzik Lajos hercegnek az egyik ujja?

A kis Lajos ujja volt a következő topic. "Ez mind Photoshop ... Lajos hercegnek hiányzik az egyik ujja. Nagyon rossz szerkesztés" - írja egy rajongó, míg egy másik: "Imádom ... de levágták Lajos herceg ujját". Aztán olyan is akadt, aki szerint egy plusz láb is került a képre - szóval teljes lett a káosz. Ha a képet jobban megnézzük, tényleg olyan a kis herceg keze, intha egy ujját eltávolították volna. De: ha megszámolod az ujjait, mind megvan.

Van ujj, nincs ujj? - nagy a botrány a neten.
Van ujj, nincs ujj? - nagy a botrány a neten. Instagram/princeandprincessofwales

Címlapfotó: Instagram/princeandprincessofwales

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés