Hirdetés
Hirdetés

Harry herceg: A Vilmossal való találkozó legfeljebb 10 percig tart

A 39 éves Harry herceg 2020-as kivonulása a királyi családból mindent megváltoztatott.

Amióta III. Károly király fia Amerikában él feleségével, Meghan hercegnével, őt és a királyi családot egy óceán választja el, és nem csak földrajzilag. Sussexék többször is súlyos vádakkal illették a Windsor-dinasztiát. A kiélezett ellentétek ellenére II. Erzsébet királynő unokája máig repülőre száll, ha muszáj megjelennie a királyi udvarban - nagyanyja temetésén, apja koronázásán is ott volt, sőt, akkor is hazautazott, amikor kiderült, Károlynál rákot diagnosztizáltak. Most az is kiderült, Harry májusban ismét az Egyesült Királyságba utazik - és most mindenki azt találgatja: vajon ezúttal is találkozik-e testvérével, Vilmos herceggel?

10 perces találkozó

Hivatkozás másolása

A "Mirror" az ismert királyi szakértővel, Tom Quinnel beszélgetett Károly király és Diana hercegnő fiainak lehetséges találkozásáról. Amikor Harry februárban Londonba érkezett, Vilmos látni sem akarta őt. Most már azt is tudjuk, jó oka is volt erre, hiszen felesége, Katalin rákdiagnózisáról akkor ők már tudhattak. Miután bejelentették, hogy a sussexi herceg májusban visszatér az Egyesült Királyságba az általa kezdeményezett "Invictus Games" keretében, sokan most a testvérek kibékülésében bízik. Tom Quinn azonban biztos benne, hogy ha sor kerül a találkozóra, annak maximum "tíz perc" után vége is lesz.

Ha úgy dönt, hogy nem utazik Angliába, akkor magyarázatra lesz szükség. És senkit sem fognak becsapni a kifogások.

Vilmos és Harry békülésében reménykedik a világ.
Vilmos és Harry békülésében reménykedik a világ. Profimedia/RedDot

Egy dolog biztos: Harry herceg kétségtelenül kész arra, hogy félretegye a nézeteltéréseket. Amikor 2022. szeptember 8-án megtudta, hogy szeretett nagymamája haldoklik, azonnal repülőre pattant. Akkor is, amikor kiderült Károly király betegsége. Ám amilyen gyorsan megérkezik, olyan gyorsan távozik is. Apjával folytatott beszélgetése 2024 februárjában állítólag alig 45 percig tartott. Mindezek fényében a királyi szakértő jóslatának, jó esélye lehet.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés