Hirdetés
Hirdetés

Végzett színész lett: ő Ben Stiller lánya, Ella - Fotók

Christine Taylorral két gyermeke született Ben Stillernek. Lánya, Ella most fontos mérföldkőhöz érkezett.

Az 58 éves komikus, Ben Stiller 24 éve él házasságban az 52 éves színésznővel, Christine Taylorral. A párnak, akik egyébként több éve külön élnek, két gyermeke van: a 22 éves Ella Stiller és a 18 éves Quinlin Stiller. Előbbi most fontos mérföldkőhöz érkezett az életében. Instagram-fiókján, ahol rendszeresen oszt meg történéseket a magánéletéből, a 22 éves lány most bejelentette, hogy megszerezte a színészi diplomáját.

Apja nyomdokaiba lép Ella Stiller?
Apja nyomdokaiba lép Ella Stiller? Profimedia/RedDot

Ella a New York-i Juilliard Schoolban, a neves zenei és színészképző iskolában végezte el a képzést. Mosolygós képeken, egyenesen a siplomaosztóról posztolt képeket a lány. „Tegnap megkaptam a BFA (Bachelor of Fine Arts - A szerk.) diplomámat színészetből a Juilliardon. Nem is lehetnék boldogabb" - közölte az oldalán és megköszönte a családja támogatását is.

Öörmittasan posztolta tele az oldalát: diplomás színész lett Ella Stiller.
Öörmittasan posztolta tele az oldalát: diplomás színész lett Ella Stiller. Profimedia/RedDot

Ella Olivia Stiller 2002. április 9-én született Los Angelesben. Már több filmben is szerepelt, mint például az „Éjszaka a múzeumban”, a „Megamind”, a „Hubie Hallloween” és a „Péntek”. Most, diplomás színészlént és ezzel a névvel biztosan vár rá még náhány izgalmas filmszerep. Így biztosan szülei nyomdokaiba léphet.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés