Hirdetés
Hirdetés

Vége! Kim Kardashian újra szingli

Olyan sztárpár is lehettek volna, mint Taylor Swift és Travis Kelce.

Úgy tűnik, vége a szerelemnek. A DailyMail információi szerint a 43 éves valóságshow-sztár, Kim Kardashian és a 31 éves NFL-sztár, Odell Beckham Jr. útjai különváltak. A Saturday Night Live című tévéműsorban ismerkedtek meg 2021 októberében, állításuk szerint azonban csak barátok lettek. Tavaly szeptemberben azonban már látták őket együtt. Majd novemberben együtt vettek részt a New York-i CFDA Fashion Awards-on, februárban pedig Jay-Z hollywoodi Grammy partija után látták őket kézen a kézben. Sőt, alig két héttel ezelőtt még együtt vettek részt a Vanity Fair Oscar-buliján. De mindennek vége.

Két hete Jay-Z partiján még együtt jelent meg az álompár.
Két hete Jay-Z partiján még együtt jelent meg az álompár. Profimedia/RedDot

Sajtóértesülések szerint Kim az ötödik gyermeke potenciális apjaként tekintett a profi sportolóra. "Nagyon szeretne tőle gyereket" - állította egy bennfentes januárban. Március elején azonban már semmi nem utalt az addig tomboló nagy szerelemre. A Daily Mail szerint Kim anyukája, Kris Jenner nyilvánosan jelentette ki, hogy Kim nem fog egyhamar férjhez menni. Nos, ez nem úgy hangzik, mintha egy álompárról és a nagy terveikről beszélne.

Kimnek már négy közös gyermeke van volt férjével, Kanye Westtel: North (10), Saint (8), Chicago (6) és Psalm (4). Odell Beckham szintén apa: exbarátnőjével, Lauren Wooddal, van egy fia, Zydn (2).  2022 februárjában váltak el.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés