Hirdetés
Hirdetés

Váratlan bejelentés: mindenki Jennifer Lawrence-éknek gratulál

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney a második gyermeküket várják.


Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence, és férje, a művészeti galériatulajdonos Cooke Maroney ismét szülők lesznek. Ezt a színésznő szóvivője erősítette meg a Vogue amerikai magazinnak vasárnap, 2024. október 20-án. Az egy nappal korábban, szombat este készült képeken, amelyeken Jennifer Lawrence Los Angelesben vacsorázik, állítólag már jól látszik a babapocakja - írja a Vogue. „Gratulálunk Jennifer Lawrence-nek! Az Oscar-díjas színésznő második gyermekét várja férjével, a művészeti galériatulajdonos Cooke Maroney-val” - írja a divatmagazin egy Instagram-poszt alatt.

Egy hónapja még gondosan takargatta a pocakját.
Egy hónapja még gondosan takargatta a pocakját. Profimedia/RedDot

Azokon a képeken, amelyeken a színésznő szeptember 25-én Beverly Hillsben vásárolgatott, feltűnően összefogta piros kabátját, hogy ne látszódjon a pocakja. Pedig egy hónappal ezelőtt készültek. Jennifer Lawrence-nek és Cooke Maroneynak már van egy kétéves kisfia, Cy, aki 2022 tavaszán született. Lawrence és élete szerelme 2019 októberében házasodtak össze a Rhode Island-i Newportban található Belcourt Mansionban.

Utált menyasszony lenni

Hivatkozás másolása

Jennifer Lawrence-nek azonban nincsenek szép emlékei élete nagy napjáról. Az „E! News”-nak adott interjújában 2024 januárjában bevallotta, hogy nagyon „utált” menyasszony lenni. „Annyira stresszes. Egyszerűen nem érzed jól magad, és csak azon tűnődsz, hogy "Vajon mindenki más is jól érzi magát?"" - emlékezett. „Soha nem felejtem el, hogy kiakadtam azon, hogy a vendégek esetleg fáznak. És az összes barátom hazudott nekem, és azt mondták: Senki sem fázik, minden rendben van” - mondta a színésznő, majd kiderült, a nagymamája beismerte. hideg van odakint.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés