Hirdetés
Hirdetés

Férjhez ment Vanessa Hudgens: ilyen gyönyörű ruhákban pompázott élete legszebb napján

Napokig tartó találgatások után végre hivatalos: Vanessa Hudgens férjhez ment.

A 34 éves énekesnnő-színésznő és a 27 éves profi baseballjátékos Cole Tucker egy meghitt ceremónián kötötték össze az életüket a mexikói Tulumban. Vanessa ráadásul nem csak egy, hanem egyenesen négy lélegzetelállító menyasszonyi ruhával nyűgözte le a szerelmét és vele együtt a világot. A szabad ég alatt tartott esküvői szertartáshoz Vanessa egy alakformáló, pánt nélküli ruhát választott Vera Wangtól. Az egyszerű, mégis rendkívül elbűvölő darab tökéletesen kiemelte az alakját és kizárólag neki tervezték. A fátyolba pedig nem akármit hímeztek:

Mrs T December 2, 2023

Mrs T December 2, 2023

Napokig tartó találgatások után végre hivatalos: Vanessa Hudgens férjhez ment.
Napokig tartó találgatások után végre hivatalos: Vanessa Hudgens férjhez ment. Instagram/vanessahudgens

A romantikus esküvői szertartás után eljött a buli ideje, amire Vanessa egy újabb lélegzetelállító szettet rántott elő: egy fehér, csipkefűzős ruhában jelent meg, a róla posztolt képén pedig mér a harisnyakötője is jól látható. Szó se róla, igencsak csábító. 

Pikáns, szexi, csábító
Pikáns, szexi, csábító Instagram/voguemagazine

A szexi világsztár azonban nem csak az esküvői ünnepségek alatt tündökölt, már az előző napi próbavacsorán és a nagy napra való készülődés közben is gondoskodott látnivalóról. Címlapképünkön a koszorúslányai körében látható - mindannyian barackszínű ruhába öltözve - kivéve természetesen Vanessat. A próbavacsorára a High School Musical sztárja Gahlia Ladhavtól választott egy gyönyörű ruhát.

Sztárpár született: mindketten szerencsésnek mondhatják magukat.
Sztárpár született: mindketten szerencsésnek mondhatják magukat. Instagram/theknot

Címlapfotó: Instagram/vanessahudgens

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés