Hirdetés
Hirdetés

Újabb jel, hogy válik J-Lo és Ben Affleck

Már a korábbi írásainban beszámoltunk arról, hogy a sztárpár kapcsolata eléggé megromlott, sőt a válás is felmerült. Az utóbbi időben alig látni őket együtt, az Atlas című film bemutatójára JLo például egyedül érkezett.  Egy közeli forrás elárulta, hogy már külön is költözött a pár. Most pedig egy újabb eset bizonyítja, hogy a pár kapcsolata lehet, hogy végleg lezárult...

DeuxMoi a csütörtök reggeli podcast adásában árulta el a hírt, egy forrás mondta neki, hogy a hollywoodi álompár egy rendkívül ismert sztárválási-specialista ügyvédet fogadott fel, aki már dolgozik az ügyön.

Most biztosan felmerül benned a kérdés, hogy vajon miért nem jelentették be már korábban? Nos, ha hihetünk ennek a forrásnak, csak akkor tervezik hivatalosan bejelenteni, ha az összes papírmunka lezárult. Ha ez ismerősnek tűnik, az azért lehet, mert pontosan ezt tette Tom Brady és Gisele is. Teljesen érthető lenne, ha Ben is ezt az utat szeretné követni, ugyanis Tom a példaképe, és az egyik legjobb barátja is.

DeuxMoi forrása szerint a folyamatnak viszonylag gyorsnak kell lennie, ugyanis a pár nem veszett össze a házassági szerződésen (azaz nincsen semmilyen anyagi vitájuk).

Nyitókép: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés