Hirdetés
Hirdetés

Új hajával egy igazi bombázó: 23 éves már az Alkonyat Renesmee-je - Fotó

Több mint 10 éve már, hogy szerepet kapott a legendássá lett vámpíros-farkasos mozikban, a kis Renesmee azóta gyönyörű nő lett. Már a 23-at tölti.

Hajnalhasadás címmel, 2011-ben és 2012-ben kerültek a mozikba azok az Alkonyat-filmek, amelyekben megjelent a két főhős, Edward és Bella félig ember, félig vámpír kislánya, Renesmee. Az írónő, Stephenie Meyer ragaszkodott hozzá, hogy két rész készüljön, és így is attól tartott, nem sikerül majd a telje sztorit feldolgozni bennük. Pláne, hogy attól is tartott, nem találnak majd megfelelő személyt erre az összetett szerepre. Renesmee ugyanis korához képest értelmileg jóval fejlettebb, a számítógépes animáció pedig akkoriban még nem tudott volna élethű kislányt alkotni.

Renesmee Edward és Bella gyermeke, félig ember, félig vámpír
Renesmee Edward és Bella gyermeke, félig ember, félig vámpír Pinterest/

Végül Mackenzie Foy-ra esett a filmesek választása, amit azóta sem bántak meg. A kislány valósággal az ujjai köré csavarta a nézőket, akik a filmek óta eltelt bő egy évtizedben sem felejtették el őt. Néhány napi múlva már a 23-at tölt majd, az elmúlt években pedig gyakran elkápráztatta a világot a külsejével. Időnként hajszínt is váltott, sőt, néhány éve állítólag egy film forgatásán beleszeretett egy kollégájába, ám ez utóbbit sosem erősítette meg senki. Friss képén azonban ne csak az Alkonyat-rajongói ámulnak. Ilyen gyönyörű ma már az egykori Renesmee!

23 éves lett Renesmee, Mackenzie Foy ma is sikeres színésznő és gyönyörű nő.
23 éves lett Renesmee, Mackenzie Foy ma is sikeres színésznő és gyönyörű nő. Instagram/mackenziefoy

Címlapfotó: Youtube/TheDollarTheater

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés