Hirdetés
Hirdetés

Törölte a közös képeket: szakított a TV2 sztárja?

Pedig milyen jól indult minden: "megnyerte" a TV2 műsorát, majd az igaz szerelem is rátalált. Vagy mégsem?

Napok óta folynak a találgatások: vajon egy újabb öröknek hitt szerelem ért véget? Emlékezete: Laura megnyerte a TV2 Nagy Ó című műsorát, és vele együtt Tóth Dávid szívét, de hamar kiderült, a kajakossal hamar zátonyra futott a kapcsolata. Viszont szinte ugyanezzel a lendülettel és váratlanul ismerte meg új főnökét, egy másik Dávidot, akivel szinte azonnal egymásba is estek. Büszkén posztoltak közös képeket, sőt, interjút is adtak, de mára - mint ahogyan azt a rajongók is kiszúrták - minden eltűnt Laura közösségi oldaláról.

Fiatal, gyönyörű, ambíciózus - vajon tényleg szakított a párjával a Nagy Ő nyertese?
Fiatal, gyönyörű, ambíciózus - vajon tényleg szakított a párjával a Nagy Ő nyertese? Instagram/laura_szalai

A Nagy Ő után kiderült, Laura már az új szerelmével nézte a TV2 műsorát, és Dávid a Story korábbi hre szernt jól viselte, hogy a szerelme a tévében még más ölelgeti a párját. Az is kiderült, össze is költözek a férfi belvárosi lakásában, sőt, Laura meglepetésbulit is szervezett a férfi szülinapjára. Ekkoriban az is előfordult, a lány a közösségi oldalán kürtölte világgá a boldogságát: Dávid az élete. De vajon mi történt azóta? Mert a nagy szerelemnek nyilvánosan már semmi nyoma.

Laura a Nagy Ő egyik legszebb versenyzője volt.
Laura a Nagy Ő egyik legszebb versenyzője volt. Instagram/laura_szalai

Laura oldalain jól látszik, idén is rengeteget utazott, párjával közös képet, videót, vagy bejegyzést azonban egyelőre tényleg nem találtunk. Megpróbáljuk elérni őt, hogy megnyugtató válaszokat adhassunk a rajongóknak - pro, vagy kontra, ami a szeremi életét illeti.

Címlapfotó: Instagram/laura_szalai

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés