Hirdetés
Hirdetés

Tragédia! Svédországban lőtték le C. Gambino-t

A rendőrség szerint a rappert hazájában, Svédországban lőtték agyon.


Meghalt a svéd rapper, C.Gambino. A göteborgi rendőrség tájékoztatása szerint a 26 éves férfit, akinek igazi neve Karar Ramadan volt, egy parkolóban támadta meg „több férfi”. Az elkövetők többször rálőttek a férfira, két golyó halálos sebet ejtett rajta - írja a „Göteborg-Posten” és más nemzetközi híroldalak. A beszámolók szerint a támadás kedd este nem sokkal 23:00 óra előtt történt. A zenészt kórházba szállították, ahol nem sokkal éjfél után belehalt súlyos sérüléseibe.

A feltételezések szerint az elkövetők szándékosan lesből támadtak áldozatukra, és akkor csaptak le, amikor C. Gambino leparkolt az autójával. A rendőrség gyilkosság miatt indított eljárást. Egyelőre nem tartóztattak le snekit, de elmondásuk szerint vannak ígéretes nyomok: egy gyanús autót láttak a helyszínen.

C.Gambino alig néhány hete fontos díjat kapott hazájában. A május 8-án megrendezett Grammi Awards-on, az amerikai Grammy svéd megfelelőjén, az „Év Hip-Hop” kategóriában ő vehette át a díjat. A rapper védjegye egy maszk volt, ami az egész arcát eltakarta.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés