Hirdetés
Hirdetés

Halottkém: ez okozta az Alf sztárjának a halálát

Néhány hete az egykori gyereksztárt, Benji Gregoryt élettelenül találták meg autójában egy bankfiók parkolójában az amerikai Arizona államban.

Az „Alf” című tévésorozat (1986-1990) sztárjának barátai akkor azt feltételezték, hogy elaludt az autójában, és hőguta miatt halt meg. Benji Gregory mellett ott feküdt a kutyája, Hans is. Mint ahogyan arról a TMZ most beszámol, a halottkém mostanra megállapította a halál konkrét okát. A Maricopa megyei halottkémi hivatal szerint az egykori gyereksztár halálának oka a májzsugor és a nagy hőségnek való kitettség kombinációja volt. A vizsgálat a máj hosszú távú károsodás okozta hegesedését mutatta ki. Az nem derült ki, hogy pontosan mi okozta a májzsugorodást

Benji Gregory a közösségi oldalán többször tett utalást arra, hogy 2009 óta szedi a Suboxone nevű gyógyszert. Ezt elsősorban kábítószerfüggők számára írják fel, gyakori mellékhatásként pedig az alváshiányt említik. Gregory 2021-ben posztolt egy fotót a csomagról az Instagramon, azt írva: „Hálás vagyok ezért a gyógyszerért. Szó szerint megmentette az életemet körülbelül 12 évvel ezelőtt. Azóta is szedem. Megszüntette az elvonási tüneteket és megszüntette az összes sóvárgást. Újra stabilitást adott az életemnek”.

Benji Gregory tragédiáját a meleg és egy májelégtelenség okozhatta.
Benji Gregory tragédiáját a meleg és egy májelégtelenség okozhatta. Profimedia/RedDot

Gregory barátai úgy vélték, hogy halála napján a bankba hajtott csekkeket befizetni, majd elaludt az autójában. Álmában a halála előtt álló férfi hőgutát kaphatott. A meteorológiai szolgálat szerint aznap 42 Celsius-fokig emelkedett a hőmérséklet - ez túl sok volt a testének. Benji Gregory az Alf 101 epizódjában játszotta Brian Tanner szerepét. Később hátat fordított a színészetnek, hogy az Egyesült Államok haditengerészeténél szolgáljon. Két év szolgálat után végül 2005-ben egészségügyi okok miatt szerelt le.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés