Hirdetés
Hirdetés

Végleg szakít apjával Tom Cruise lánya? - Suri megdöbbentő döntést hozott

Színészként debütált május elején Suri Cruise a Head Over Heels című musicalben - meglepő dologra derült fény.

A Broadway Workshop - egy fiataloknak szóló színésziskola - minden évben megrendezi a produkciót, Philoclea szerepében Suri New Yorkban mutathatta meg, hogy örökölte-e szülei színészi génjeit. A szereposztásról szóló dokumentumból azonban váratlan dologra derült fény, Suri már nem Cruise néven szerepel, hanem Noelle-ként. De mi történhetett? Ez hivatalos? Vagy csak lázad a születési anyakönyvben szereplő neve ellen?

Suri és a 61 éves Tom Cruise évek óta elhidegültek egymástól. Miután elvált Katie Holmes-tól, a színész nem csak az exének, a lányának is hátat fordított, állítólag a szcientológia utasítására. Ez az a szekta, amellyel a színész évtizedek óta szoros kapcsolatban áll. Ezek után nem lenne meglepő, ha Suri ezt az utolsó szálat is elvarrná az apjával. Tom eddig havi 40 ezer dollárral, azaz több mint 14 millió forinttal támogatta a lányát, de az amerikai törvények szerint a szülők csak a kiskorúak számára kötelesekek gyerektartást fizetni.

Felnőtt, dönthet

Hivatkozás másolása

Suri április 18-án töltötte be a 18. életévét. És így nagykorú. Azt nem tudni, hogy a Cruise-ról Noelle-re (anyuka Katie középső neve) váltott nevét csak művésznévként használja-e, vagy hivatalosan is megváltoztatta. Felnőttként minden bizonnyal joga van hozzá - írja a Bild.de.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés