Hirdetés
Hirdetés

Tom Cruise úja szerelmes - A barátnője azonban nagyon veszélyes

Újra szerelmes a Hollywood-i csillag: új barátnője viszont nem riad vissza a csúnya trükköktől sem.


2012-ben vált el Katie Holmes-tól, azóta nem is nagyon mutatkozott senkivel. Tom Cruise kizárólag a munkájának élt. A Mission Impossible-sorozat hatalmas siker, és a Top Gun 2022-es folytatása is nagyot szólt. Úgy tűnik, a színésznek csak most van ideje, hogy a magánéletével is foglalkozzon. Cruise-t nem akárkivel látták táncolni és csókolózni egy partin London Mayfair negyedében. Néhány nappal később a Hyde Parkban lévő Winter Wonderland vidámparkban jártak - egy szemtanú szerint "elválaszthatatlanul és egyértelműen egy párként".

Elsina Khayrova jelenleg még a 42 éves gyémántkereskedő, Dmitrij Tsvetkov felesége.
Elsina Khayrova jelenleg még a 42 éves gyémántkereskedő, Dmitrij Tsvetkov felesége. Instagram/elsina_k

Az orosz származású, Londonban élő nő Elsina Khayrova jelenleg még a 42 éves gyémántkereskedő, Dmitrij Tsvetkov felesége. Szakításuk, 2020. óta a bíróságon harcolnak egymással. Amikor a pár 2009-ben összeházasodott, Elsina otthagyta modellkedést, és családanyaként kezdett luxuséletet. Otthonuk egy 2400 négyzetméteres luxusvilla lett a dél-angliai Surrey grófságban - tíz hálószobával, fedett medencével és wellnessrészleggel, valamint hat autónak helyet adó mélygarázzsal.

A házaspárnak emellett londoni, dubaji és ciprusi ingatlanjai is voltak, valamint rengeteg ékszerük és műkincsük is. A volt férj tavaly is indított egy pert a nő ellen, azzal vádolta, hogy a válóper során vagyontárgyakat sikkasztott el. A nő azt állította, hogy 20 dizájner táskája van, de valójában 150 darab, összesen 1,1 millió euró, azaz közel 400 millió forint értékben. Sőt, a nő az ingatlanjaival is trükközött, egy részét átruházta az anyja nevére.

11 éve vált el Katie Holmes-tól, és orosz milliárdos nejével jött össze.
11 éve vált el Katie Holmes-tól, és orosz milliárdos nejével jött össze. Instagram/thenewssphere

A The Sun híre szerint Elsina nemrég egy gyémántokkal telu széfet is megszerzett, amelyet a londoni Harrods luxusáruházban tároltak. Csak a férjnek volt hozzá kulcsa, a nő azonban meggyőzte a személyzet egyik tagját, hogy elvesztette a széf ajtajának kulcsát. A volt férj így ezt üzente a Hollywood-i sztárnak: "Tom tartsa nyitva a szemét és a pénztárcáját..."

Címlapfotó: 123rf.com/illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés