Hirdetés
Hirdetés

Rejtélyes sorok: Tom Brady megcsalta Giselle Bündchent? - Fotó

Körülbelül egy éve szakítottak, most egy rejtélyes üzenet öltözteti új köntösbe az elválást.

Tom Brady és Gisele Bündchen álompár voltak sokak szemében hosszú éveken át, majd alig egy éve jött a váratlan hír: válnak. A szupermodell egyszer azt nyilatkozta, hogy házasságuk 14 év után azért ért véget, mert "eltávolodtak egymástól", és "egyszerűen más dolgokat akartak". De a jelek szeirnt nem kizárt, hogy egy sokkal hétköznapibb oka van az egésznek. Az egykori amerikai foci játékos most olyan sorokat posztolt az Instagramon, amelyek arra utalhatnak, hogy megcsalta volt feleségét.

Megcsalta Giselle-t Tom Brady? Sokak szerint ezek a sorok egyértelműen erre utalnak.
Megcsalta Giselle-t Tom Brady? Sokak szerint ezek a sorok egyértelműen erre utalnak. Instagram/tombrady

A 46 éves Tom Brady és a 43 éves Gisele Bündchen egy ideig próbálták megmenteni a házasságukat. De végül kudarcot vallottak. Mert az exfocista megcsalta a szupermodellt? Nos, a jelek szerint erről lehet szó. Néhány órája Tom Brady az Instáján tett közzé egy szöveget, ami sokak szerint egy beismeréssel is felér. A sportoló Muhammad Ali egyik beszédét idézi, ami az ember személyiségével foglalkozik. Hogy milyen, milyen, miért olyan, amilyen - minden a szívén alapul.

Az ember személyisége. Az ember útjai. A gondolatai. A tettei, a cselekedetei. Ezek mind a szívén alapulnak

- olvasható az idézet, majd egy rész különös feltűnést kelt. "Mert mi az ember? Az ember a szíve. A hazug, csaló szív hazug, csaló embert jelent". Vajon a 46 éves Brady saját magára céloz? Arra céloz itt, hogy megcsalta Gisele Bündchent? Ali szövege így folytatódik: "A szerető, együttérző szív szerető, együttérző embert jelent. Függetlenül attól, hogy egy ember milyen címet visel. Függetlenül egy ember rangjától, vagyonától vagy pozíciójától, ha a szíve nem nagy, nem lehet nagy. De ha a szív nagy, akkor az ember minden körülmények között nagy marad, akár gazdag, akár szegény, akár nagy, akár kicsi, mert a szív az, ami naggyá vagy kicsivé teszi az embert."

Brady a saját gondolatát is hozzátette: "Legyetek büszkék arra az emberre a tükörben!".

Hivatkozás másolása

Címlapfotó: Instagram/tombrady

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés