Hirdetés
Hirdetés

Kitálalt Kate Winslet: a Titanic csókja hatalmas káosz volt

Ez a csók filmtörténelmet írt - de mégsem volt olyan forró, mint amilyennek a filmvásznon látszik.

Rose és Jack szerelme a Titanic fedélzetén a filmtörténelem egyik legromantikusabb szerelme lett. A 48 éves Kate Winslet szerint azonban a beteljesedés kicsit sem volt annyira forró és szenvedélyes, mint ahogyan az a filmvésznon látszott. "Ó, Istenem, akkora mocsok volt" - mondta a brit színésznő a Vanity Fair című amerikai magazinnak arról a jelenetről, amelyben Dicaprioval a hajó orrán kinyújtott karokkal álltak, majd megcsókolták egymást. A jelenetet négyszer kellett felvenniük, mert Kate világos, Dicaprio pedig sokkal sötétebb sminket viselt.

És minden egyes felvétel után úgy néztem ki, mintha egy tábla karamellás csokoládét szopogattam volna, mert a sminkje rám kenődött.

"Volt egy nagy halvány folt" - utalt az arcára a színésznő, azaz minden egyes felvétel után elkenődött minden. Ezzel szemben DiCaprio viszont úgy nézett ki, "mintha az arcából egy darab hiányzott volna, mert volt egy nagy halvány folt" - azaz mindketten elkenték egymás sminkjét. DiCaprio így képtelen volt abbahagyni a nevetést a forgatás alatt. Egyrészt Kate nem kapott levegőt a fűzőben, másrészt folyton everte a térdét a korlátba. Mindazonáltal a színésznő nagyon büszke a filmre, amelyen ma már generációk nőttek fel.

Steven Spielberg sem bírja nevetés nélkül - kínos bakikat okozott a legendás csók.
Steven Spielberg sem bírja nevetés nélkül - kínos bakikat okozott a legendás csók. Profimedia/RedDot

James Cameron 1997-es alkotása minden idők egyik legsikeresebb filmje, amelyet tizenegy Oscar-díjjal tüntettek ki.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés