Hirdetés
Hirdetés

Mi ez a pocak? Lady Gaga nagyon hamar reagált a terhességéről szóló hírekre - Videó

Férjhez ment Lady Gaga húga, Natali Germanotta. Az esküvői képek miatt azonban mindenki egy dolgot találgat: érkezik a Baby Gaga?

A Maine állambeli York tengerpartján tartották a hétvégén Lady Gaga húgának esküvőjét, a pop szupersztárja szerelmével, Michael Polanskyval vett részt az eseményen. Gaga egy szűk, fekete ruhát viselt a próbavacsorán, amit az óceán partján fekvő ViewPoint Hotelben rendeztek meg. A család az egész szállodát kibérelte, beleértve 7 tengerparti szobát és 8 lakosztályt a főépületben. De a részletek senkit nem is érdekelnek, mint ahogyan sajnos az esküvő sem nagyon, hiszen mindenki egy dolgot találgat: Lady Gaga terhes? A róla készült képek alapján ugyanis az emberek többsége biztos ebben. Íme:

Hopp egy pocak - Vajon Lady Gaga babát vár? Reagált az énekesnő.
Hopp egy pocak - Vajon Lady Gaga babát vár? Reagált az énekesnő. Profimedia/RedDot

Miután a bulvárlapok sorra hozták le a cikkeket az énekesnő pocakjával és esetleges terhességével kapcsolatbam, Lady Gaga úgy döntött, muszáj reagálnia a hírekre. A Tik-Tok oldalára töltött fel egy videót, amiben egy Taylor Swift dalból idézett: "Nem vagyok terhes, csak rosszul vagyok és sírok a konditeremben".

Nos, az esküvőre délután háromkor érkeztek a vendégek, a szertartás alig 30 percig tartott. Ezután a násznép lesétált a partra, hogy közös fotókat készítsenek az ifjú párral. A buli pedig szigorúan 21:30-ig tartott.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés