Hirdetés
Hirdetés

Te láttad már Kylie Jenner ruhamárkáját?

Kylie Jenner legsikeresebb biznisze a sminkmárkája volt, amit csupán 16 évesen dobott piacra.

A sztár akkora sikert aratott vele, hogy a termékei másodpercek alatt elfogytak. Később pedig a Forbes címlapjára került, ugyanis ő volt a legfiatalabb milliárdos. Azóta saját bőrápolási, fürdőruha, illetve baba kozmetikumokkal foglalkozó márkája is van. Most pedig egy „affordable luxury” brandet kezdett el, ami annyit tesz, hogy kiváló minőségű termékeket forgalmaz, viszonylag baráti áron (a luxusmárkákhoz képest). A divatház neve, KHY és az első drop egy vegán bőr darabokból álló kollekció.

@khy instagram

A reality sztár az Elle magazin Tiktok oldalán fel is próbálta a kedvenc darabjait:

Szűk baráti körben tartottak egy launch party-t, amire Hailey Bieber, Stassie és Kendall Jenner is hivatalon volt többek között. Mindenki a KHY első kollekciójából öltözött fel a bulira, neked melyik szett a kedvenced?

A legolcsóbb darab a 23.000 Ft-os póló, amit Kylie „base layernek” azaz alaprétegnek hív, a legdrágább pedig 95.000 Ft, ami egy hosszú műbőr kabát. A legtöbb termék már elfogyott, de még néhány ruha elérhető kisebb méretekben. Egyébként az összes ruha XXS-4XL méretben kapható, illetve teltebb modelleken is be van fotózva.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés