Hirdetés
Hirdetés

Ilyen gusztustalan videókat még sosem láttunk Taylor Swiftről - Mutatjuk őket

Nem várt problémával kellett szembenéznie Taylor Swiiftnek az Edinburgh-i koncertjén. Megoldotta, bár nem sikerült túl gusztán.

Az elmúlt hétvégén a "Shake It Off" világhírű énekesnője három koncerten mintegy 220 ezer rajongót nyűgözött le a skót fővárosban, Edinburgh-ban - annak ellenére, hogy egy-két esetben az időjárás igencsak keresztbe tett a számításainak. A közösségi médiában most több olyan videó is kering, amelyen jól látszik, ahogyan az énekesnő a csöpögő orrával próbál megküzdeni a színpadon. Egy átlagos "Swiftie" nem igazán szokott hozzá ehhez a nem túl gusztusos látványhoz: miközben a 34 éves énekesnő vékony ruhában, nyolc Celsius-fok körüli hőmérsékletben ugrál és énekel a színpadon és folyik az orrából a takony.

Több felvételen is látható, hogy Taylor Swift egy hosszú "cicakakát" húz ki az orrából, ami aztán a kezére tapad, majd "titokban" a szoknyájára keni. Egy másik felvételen az látható, ahogy a zongoránál ülve az orrából a szájába folynak a dolgok. Majd a nyelvével nyalja azt le.

Sokak szerint viszont ez egy olyan pillanat, amitől a gigamegasztár ismét emberinek tűnik. Sőt, a rajongói elismerik, hogy a bálványuk a rossz idő ellenére sem volt túl hiú ahhoz, hogy csöpögő orral adja elő slágereit.

Címlapsztori: X/SPOONGRANDE

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés