Hirdetés
Hirdetés

Szuper karácsonyi ajándékötletek csajoknak

A lányoknak a legnehezebb kitalálni, hogy vajon milyen ajándéknak örülnének a fa alatt. Nagyon szuper kis ötleteket szedtünk össze, aminek kortól függetlenül biztosan minden csaj örülne. Sőt, még arra is gondoltunk, hogy olcsóbb és drágább árkategóriát is mutassunk.

1. Ékszer

A gyémánt a nők legjobb barátja... Na jó természetesen nem kell gyémántokat vásárolnod, viszont a legtöbb ékszermárka már bemutatta a karácsonyi kollekcióját. Egyébként érdemes a nagyobb cégeket is megnézned, mint pédául a Tiffany ugyanis néhány nyakláncuk pár száz eurótól elérhető.

2. Beauty cuccok

Ha tutira akarsz menni, akkor válassz professzionális hajápolási termékeket, ezzel biztosan sikert aratsz, sőt talán még valami limitált kiadású ünnepi csomagban is be tudod szerezni. A sminkek és a skincare cuccok is szuper megoldások, itt viszont nagyobb a rizikó az árnyalatok és a bőrtípus miatt.

3. Parfüm

Ez is egy kicsit kockázatosabb választás, viszont ha a kedvenc parfümüket veszed meg, vagy biztosan tudod, hogy mit használnak, akkor tuti a siker.

4. Ugg

A legjobb téli cipő egy Ugg. Iszonyatosan melegen tartja a lábat és nagyon kényelmes. Ha esetleg, akit megajándékozol állatvédő, akkor már elérhető műszőr verzióban is (ugyan nem az eredeti cég kínálatában) és még az ára is kevésbé borsos.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés