Hirdetés
Hirdetés

"Szeretem a gyerekeimet, de tönkretették a karrieremet"

A család és a karrier összeegyeztethetetlen Lily Allen szerint.

A 38 éves énekesnő nyíltan beszélt a gyermek és a karrier összeegyeztethetőségéről. A brit popénekesnő és színésznő, aki két lány édesanyja, egy interjúban elárulta, hogy bár szereti a gyerekeit, azok "teljesen tönkretették" a karrierjét. "A gyerekeim tönkretették a karrieremet" - vallja be nevetve, amikor a Radio Times podcast vendégeként. "Szeretem őket, és kiegészítenek engem, de a popsztárként való hírnevet tekintve tönkretettek".  Ugyanakkor azt sem titkolta, ez a saját döntése volt, az oka pedig a gyerekkorában keresendő.

Vannak, akik a karrierjüket választják a gyerekeik helyett, és ez az ő joguk

- mondta Allen, aki 2020 szeptemberében Las Vegasban ment hozzá a "Stranger Things" sztárjához, a 48 éves David Harbourhoz.

A Stranger Things sztárjával, David Harbourrel él együtt.
A Stranger Things sztárjával, David Harbourrel él együtt. Profimedia/RedDot

"De amikor gyerek voltam, a szüleim eléggé távol voltak, és úgy érzem, ez tényleg hagyott néhány sebet, amit nem akarok megismételni én is" - folytatta. Allen alig volt 4 éves, amikor az édesapja a 70 éves Keith Allen színész elhagyta az édesanyját, a 63 éves Alison Owen filmproducert. Éppen ezért nem bánta meg a döntését. "Úgy döntöttem, hogy egy lépést hátralépek, és rájuk (a gyerekekre) koncentrálok" - mondja az énekesnő, majd hozzátette: "És örülök, hogy ezt tettem, mert szerintem elég jól sikerült emberek lettek."

Lily Allen évekig London egyik legnagyobb partyarca volt, mielőtt 2011-ben vidékre költözött és gyermeket vállalt. Volt férjétől, Sam Coopertől két lánya van: a 12 éves Ethe Mary, és a 10 éves Marnie Rose, 10 éves. Jelenleg New Yorkban él lányaival és férjével, David Harbourral.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés