Hirdetés
Hirdetés

14 év után válik a sztárpár: tavaly óta élnek külön

Sacha Baron Cohen és Isla Fisher váratlan hírt közölt a közösségi médiában.

Egy újabb hollywoodi házasság futott zátonyra: az 52 éves Sacha Baron Cohen és a 48 éves Isla Fisher bejelentették, hogy válnak. A két színész 2010 óta volt házas, és három közös gyermeket neveltek fel. Tavaly azonban külön költöztek. "Egy hosszú, több mint húsz évig tartó teniszmeccs után végre letesszük az ütőket. 2023-ban közösen beadtuk a házasságunk végét" - írták a 2024. április 5-én, pénteken az Instagram-Storyban közzétett közleményükben.

14 év után válik a pár, de különös a bejelentés időzítése.
14 év után válik a pár, de különös a bejelentés időzítése. Profimedia/RedDot

"Mindig is a magánéletünket helyeztük előtérbe, és csendben dolgoztunk ezen a változáson. A gyermekeink iránti odaadásunk és szeretetünk örökre összeköt bennünket. Őszintén értékeljük, hogy tiszteletben tartják családunk magánélet iránti vágyát" - folytatták, sőt, egy olyan képet tettek be hozzá, amin mindketten hófehér teniszruhában láthatóak. A szakítás közlése kétségtelenül vicces, az időzítése nem feltétlenül az.

Zaklatási vádak

Hivatkozás másolása

A "Borat" sztárja hetek óta vív nyilvános csatár a 44 éves Rebel Wilsonnal, aki a nemrég megjelent életrajzában szexuális zaklatással vádolta meg őt a 2016-os "Agyas és agyatlan" című vígjáték forgatása alatt. Isla Fisher mindeközben hallgatott - mind a férje elleni vádakról, mind a kapcsolati státuszáról. Hetekig nem lehetett hallani róla, most pedig a közös bejegyzésben jött a lesújtó hír.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés