Hirdetés
Hirdetés

Fél éve szakított a sztárpár: most kiderült a megdöbbentő oka

Sofía Vergara és Joe Manganiello több mint hat hónapja szakítottak. Most a színésznő elárulta, miért ment tönkre a házasságuk.


"Meghoztuk a nehéz döntést, hogy elválunk" - jelentette be az 51 éves Sofía Vergara és a 47 éves Joe Manganiello 2023 júliusában egy közös nyilatkozatban, majd nem sokkal  később máris szivárogtak a pletykák a pár ismerőseinek a köréből. Az egyik forrás a Page Sixnek azt mondta, hogy a sztárpár "már egy ideje külön él".  A Magic Mike sztárja és a Modern Family színésznője azonban hallgatott a szakításuk okairól - egészen mostanáig. Sofía Vergara most kiteregette a szennyest.

A házasságom azért ment tönkre, mert a férjem gyereket akart

Az El País című spanyol lapnak adott új interjújában a kolumbiai születésű színésznő elárulta, hogy ő és a True Blood színésze nem tudtak megegyezni a családtervezésben. A nézeteltéréseik végül váláshoz vezettek. "A házasságom azért ment tönkre, mert a férjem fiatalabb volt; ő gyerekeket akart, én pedig nem akartam öreg anyuka lenni" - magyarázza az 51 éves színésznő. "Nem hiszem, hogy ez tisztességes lenne a babával szemben" - tette hozzá az anyuka. Sofía Vergara-nak ugyanis már a középiskolai szerelmével, Joe Gonzalezzel kötött házasságából született egy fia, a 32 éves Manolo Gonzalez Vergara, aki sikeres vállalkozó.

"19 évesen született egy fiam, aki most 32 éves, és készen állok arra, hogy nagymama legyek, nem pedig anya" - folytatta Sofia az interjúban, amivel igazi mélyütést vihetett be az exének. Sőt, azt is elárulta, talán jobb lesz, ha a következő pasija már hoz majd gyereket a kapcsolatukba. Emlékezetes: a színésznő és Joe Manganiello 2014 júliusában jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Hat hónappal később eljegyezték egymást. 2015. november 22-én kötötték össze az életüket egy gyönyörű ceremónia keretében a floridai Palm Beachen.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés