Hirdetés
Hirdetés

A szakítás miatt: sírva omlott össze a TV-ben a focista modell exe

A 23 éves lány nem tudott parancsolni az érzéseinek, miután szakított vele a 27 éves válogatott játékos.

A gyönyörű Marta Diaz és a hatszoros spanyol válogatott játékos, Sergio Reguilon tavaly szeptemberben szakítottak, de úgy tűnik, a fiatal lányt ez igencsak a padlóra küldte. Egy most nyilvánosságra került tévéfelvételen jól látszik, milyen fájdalmat és bánatot élt át a szakítás során. Ez a felvétel állítólag ugyanis korábban, nem sokkal a szakítás után készült, de csak most került adásba. Hogy miért, azt nem lehet tudni. A lány egy tévés vetélkedőt nyert meg, ezért hívták meg egy interjúra.

Amit viszont igen: a forgatás alatt a modellen elhatalmasodtak az érzelmei, és sírva omlott össze a kamerák előtt. Marta megpróbálta megmagyarázni könnyeit a műsor többi résztvevőjének. Azt mondta: "Nem az előadás miatt sírok. Csak ez a hét nagyon bonyolult volt számomra személyesen". A lány így folytatta: "Próbáltam és arra koncentráltam, amit a csodálatos edzőim mondtak nekem, miközben valójában valami másra gondoltam". A lány megnyerte ugyanis az "El Desafio" nevű tévéműsort.

Most elárulta, nehéz volt számára a műsorban való szereplés, miközben a Premier League sztárjával való szakításon ment keresztül. Mondjuk azóta a volt párjának nem feltétlenül alakulnak jól a dolgai. Reguilon 2020 nyarán költözött a Real Madridtól a Tottenham Hotspurhöz mintegy 30 millió euróért, azonban már a Brentford FC-nél szerepel kölcsönben.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés