Hirdetés
Hirdetés

"Szégyelltem magam, hogy az apátok vagyok!" - Stallone keserű vallomása a lányainak

Épp a múltját dolgozza fel, és szomorú vallomást kellett tennie a lányainak.

50 éve van a showbizniszben, Sylvester Stallone már a 77-et töltötte legutóbb. A legnagyobb sikerének azonban felethetően ma már a két lányát, a 27 éves Sophia-t, a 25 éves Sistine-t tartja és a 21 éves Scarletet. A színész a "Unwaxed" című podcastjükben árulta el, hogy voltak olyan időszakok, amikor egyáltalán nem volt büszke a szülői teljesítményére.

Rambo és a három szerelme.
Rambo és a három szerelme. Instagram/officialslystallone

Emlékszik egy olyan időszakra a 2000-es évek elején, amikor nehezen talált munkát színészként. Csak sétálgatott az utcán és lógatta a fejét.

Szégyelltem, hogy az apátok vagyok. Olyan értéktelennek éreztem magam. Azt sem tudtátok, hogy miből élek

Pedig a hollywoodi sztár már a hetvenes és nyolcvanas években is  nemzetközi mozisikereket mutathatott fel a "Rocky" és a "Rambo" filmekkel. Két nagyobb lánya állítólag emlékszik is erre az időszakra. Apjuk egész nap otthon ült és filmeket nézett. "Amikor a szép idők véget érnek, rájössz, milyen fontos a család" - összegzett Stallone, majd hozzátette: visszavonulása után az úgynevezett barátok is mind eltűntek.

Sylvester két nagyobb lányával, Sophiaval és Sistine-nel.
Sylvester két nagyobb lányával, Sophiaval és Sistine-nel. Instagram/officialslystallone

A színész életéről nemrég jelent meg egy dokumentumfilm a netflix-en, ő pedig újra kapott szerepeket azóta nagy mozifilmkebne. Lányai így máig nagyon büszkék rá, és 55 éves felesége, Jennifer Flavin is, akivel 1997 óta házasok.

Címlapfotó: Instagram

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés