Hirdetés
Hirdetés

Forró csókcsata: ez a sármos srác Suri Cruise első szerelme - Fotó

Mint a Hollywood-i romantikus filmekben - a főszereplő Suri Cruise.

Leérettségizett a 45 éves Katie Holmes és a 61 éves Tom Cruise, és a jelek szeirnt máris gőzerővel ünnepli, hogy papíron is éretté vált. Mert, hogy biológiailag mindenképp, ami a róla készült legfrissebb képeket illeti. Suri Cruise-ról néhány napja derült ki, hogy szerelmes, most pedig a New York-i Central Park közepén mutatta meg mennyire. Persze, nem ő csődítette oda a sajtót - egy paparazzi készítette róla és párjáról, Tobyróll ezt a sorozatot. Vele ünnepelte a szalagavatóját is.

Suri Cruise szerelmes, párja az iskolatársa volt, együtt érettségiztek.
Suri Cruise szerelmes, párja az iskolatársa volt, együtt érettségiztek. Profimedia/RedDot

A két fiatal nyilvános csókja most egyértelműen megpecsételi a boldogságukat. A pár divatos, bő ruhákban sétálgatott a Nagy Alma parkjában, és egy percre sem engedték el egymás kezét. A Page Six információi szerint Tom Cruise 2012 óta nem tartja a kapcsolatot a lányával, áprilisban Suri 18. születésnapjára sem ment el. Katie Holmes hat év házasság után hagyta el a hollywoodi sztárt, állítólag azért, mert nem akarta szcientológusként nevelni a lányukat - ahogy Tom akarta.

Messzire kerül egymástól a fiatal pár.
Messzire kerül egymástól a fiatal pár. Profimedia/RedDot

Toby Cohen középiskolai osztálytársa és lelkes zenész, aki ősztől a bostoni Berklee College of Music-ra fog járni. Suri viszont a pittsburghi Carnegie Mellon Egyetemre nyert felvételt. Így 900 kilométer választja majd el őket egymástól.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés