Hirdetés
Hirdetés

27 éve együtt: ez a nő Snoop Dogg párja - Ezzel a képpel ünnepelnek

1997. június 15-én Snoop Dogg feleségül vette gyermekkori szerelmét, Shante Broadus-t. A 27. házassági évfordulójukon a rapper közös képet posztolt.


Különlege naps a június 15-e Snoop Dogg számára: a rapper 27 évvel ezelőtt mondta ki az igent párjának, az 52 éves Shante Broadusnak. A házassági évforduló alkalmából közös képet osztott meg Instagram-oldalán. "#twentyseven" - írta a fotóhoz, am karonfogva, alkalmi öltözékben mosolyog a kamerába a szerelmével.

Tinédzser lamúr

Hivatkozás másolása

Snoop Dogg és Shante Broadus története hosszú múltra tekint vissza. Tinédzserként találkoztak a kaliforniai Long Beach Polytechnic High Schoolban, 1989-ben a szalagavatóra pedig már együtt mentek el. 1997-ben a kaliforniai Marina Del Rey-ben található Ritz Carlton Hotelben házasodtak össze. Három gyermekük, a 29 éves Cordé, a 27 éves Cordell és a 24 éves Cori tette teljessé a családjukat. Sőt, legidősebb fiuknak köszönhetően már nagyszülők.

27 éve együtt, jóban és rosszban. És ez utóbbi is igaz.
27 éve együtt, jóban és rosszban. És ez utóbbi is igaz. Profimedia/RedDot

Voltak idők, amikor senki nem lehetett biztos abban, hogy ilyen hosszú és tartós kapcsolat lesz az övék. A zenésznek 1999-ben házasságon kívüli gyermeke született a szeretőjével, Laurie Helmonddal. A pár végül 2004-ben szakított - négy évvel később azonban újra összejöttek és a házasságukat is megerősítették. "Amikor igazán szeretsz valakit, nem tehetsz semmit, hogy véget vess a kapcsolatnak, és azt hiszem, ez volt az igazi szerelem első látásra" - magyarázta Snoop Dogg a a békülésük kapcsán 2023-ban a Today című műsorban.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés