Hirdetés
Hirdetés

Súlyos agyvérzést kapott Snoop Dog 24 éves lánya - Fotók

Az Instagramon jelentették be a szörnyű hírt.

"Súlyos agyvérzést" kapott Cori Broadus: Snoop Dog és felesége, Shante lánya a közösségi oldalán jelentette be a hírt. Két képet is megosztott a történetei közt, amelyek látszólag a kórházbankészültek. Az első képen, amelyen látszólag egy kórházi ágy látható, a 24 éves lány azt írja: "Ma reggel súlyos agyvérzésem volt. Sírva fakadtam, amikor elmondták nekem". A másik fotón már maszkban van: "Még csak 24 éves vagyok, mit tettem a múltamban, hogy mindezt megérdemlem?" -teszi fel a költői kérdését.

Alig 24 évesen kapott sztrókot Cori.
Alig 24 évesen kapott sztrókot Cori. Instagram/kmacksworld

Egyelőre tbbet nem lehet tudni a lány állapotáról, egyelőre az apja, Snoop Dog sem tett közzé semmit az új cipőkollekcióján kívül. Ugyanakkor a lány néhány hónapja a People magazinnak beszélt az egészségügyi problémáiról. Hatéves korában diagnosztizálták nála a korábban gyógyíthatatlan autoimmun betegséget, a lupuszt. Akkor azt  mondta, néhány hónapja már a gyógyszereit sem szedi, mert a folyamatos gyógyszerszedéstől úgy érzi, megőrül. "Változtatni akartam, mert egyszerűen kezdett túl sok lenni. Még csak 24 éves vagyok, és naponta tíz-tizenkét tablettát szedek" - mondta.

Snoop Dog egyelőre nem szólalt meg semmilyen módon lánya sztrókjával kapcsolatban.
Snoop Dog egyelőre nem szólalt meg semmilyen módon lánya sztrókjával kapcsolatban. Instagram/snoopdog

A lupusz egy olyan betegség, amelyben a szervezet sejtjei a saját sejtjeiket támadják meg, gyulladásos választ váltva ki - ami egyébként szervi károsodáshoz vezethet. Az nem derült ki, hogy Broadus egyeztetett-e az orvosaival, hogy abbahagyja a gyógyszereit, de egy ilyen lépés nagyon veszélyes lehet.

Címlapfotó: Instagram/snoopdog

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés